NDB Services & Consulting werd begin 2018 opgericht door Nico De Bock en is gespecialiseerd in data privacy. We leveren op maat gemaakte GDPR-consultancy en DPO-services.

 

Nico is een gecertifieerd DPO (Data Protection Officer) en adviseert en ondersteunt klanten in hun inspanningen om data privacy compliant te worden. Dankzij zijn uitgebreide talenkennis is Nico in staat om zijn klanten bij te staan in zowel het Engels, Nederlands en Frans. Hij is gespecialiseerd in data privacy en de Europese wetgeving voor gegevensbescherming (AVG - GDPR). Hij behaalde het getuigschrift ISO 27001 Internal Auditor. 

Nico heeft een zeer uitgebreide ervaring binnen één van de grootste multinationale ondernemingen in de wereld (IBM) waar hij uitgroeide van IT specialist, certified sales leader en project manager tot wereldwijde people manager. Hij ontving meerdere awards voor zijn uitmuntend leiderschap en toewijding. Gedurende zijn carrière kwam Nico veelvuldig in contact met Data Security, Audits en Business Controls.